Slots

Først skal jeg forkare deg hvordan de IKKE virker. Mange bøker på dette området sier at det er like stor sjanse for at hjulet som spinner har like stor sjanse for å stoppe på et felt som et annet. Så hvis det er 22 stopp på et hjul så er det like stor sjanse for at den skal stoppe på et jackpotsymbol som på et cherrysymbol. Altså blir oddsen for at alle hjulene stopper på jackpot 1 til 22 opphøyd i 3 = 1/10648 . Slik fungerer de IKKE.

Slots

Slotmaskiner består av hjul som spinner rundt og rundt når du drar i håndtaket og stopper etter noen sekunder, for eksempel Mega Joker.

Nedenfor er det en detaljert forklaring på hvordan de virker:

Spilleren legger på penger, drar i håndtaket eller trykker på spinn- knappen

Maskinen velger så tre tilfeldige tall. Disse tallene blir valgt av en nummergenerator som hele tiden trekker tall i en hastighet på flere tusen pr. sekund. Numrene som blir valgt er det nummeret som nummergeneratoren valgte akkurat når du trykket på knappen eller dro i håndtaket. Tallene som ble valgt er det som avgjør hvordan hjulene vil stoppe. Det vil da si at resultat blir bestemt det øyeblikket du trykker spinn.

De tre numrene som blir valgt i steg 2 vil vanligvis være veldig stort eller veldig lite. Disse tallene blir konvertert til en ønsket variasjonsbredde, for eksempel heltallene fra 0 til 63.

Disse små tallene vil igjennom en tabell som bestemmer hvor hjulene skal stoppe. Hvert mulig tall på hvert hjul er lagt inn i tabellen. Generelt er de høyere gevinstsymbolene færre steder i tabellen enn de lave gevinstsymbolene.

Et mikrosekund etter at du har trykket på spinn så har slotmaskinen bestemt hvor hjulene skal stoppe. Men den spinner likevel noen sekunder for å gjøre det spennende for deg.

Hvor mye bør du satse?

På nesten alle slotmaskiner lønner det seg å satse maks innsats. Det gir deg bedre gevinster. Altså hvis du har valget mellom å satse 1 eller 3 hvis 3 er maks, 2-5% mer penger ved å satse 3.

Myter om slots

Slotmaskiner har like stor sannsynlighet for å stoppe på alle symboler

Som forklart ovenfor så er ikke dette tilfelle. Noen symboler kommer oftere enn andre

Slotmaskiner er programmert som en sirkel av hendelser. Selv om sirkelen av hendelsene kan være flere tusen ganger stor, så vil sirkelen starte på nytt og repetere seg selv i nøyaktig samme mønster som forrige sirkel

Dette er feil. Hvert nytt spinn er uavhengig av forrige spinn og uavhengig av de neste spinnene. Du kan altså vinne jackpot to ganger på rad, selv om dette er veldig usannsynlig.

Generelle tips

De aller fleste maskiner belønner deg for å spille maksimum innsats. For eksempel vil en jackpot gi deg 2000 dollar med 2 dollar innsats, mens jackpotten er på 4000 dollar hvis du satser 3 dollar.

Se etter slotmaskiner som har en høy tilbakebetalingsprosent. Dette er ofte oppgitt på kasinoets hjemmeside. Vanligvis så viser de deg en samlet tilbakebetalingsprosent for alle maskinene sine.

Det er folk som prøver å selge deg hemmeligheten for hvordan du skal vinne på slots. Spar deg for disse pengene fordi det finnes INGEN hemmelighet for slots. De beste maskinene du kan spille på for å ha størst sjanse for å vinne er de maskinene med størst jackpot. Enkelt og greit.